Vintage Jeans by Ny York

Interiøret i Vintage Jeans by Ny York

Vintage Jeans by Ny York er resultatet av vår interesse for jeans. Vi har fremdeles bukser i vår hovedavdeling i Markveien 58, men vi så behovet for å kunne tilby et enda bedre utvalg. Den nye avdelingen er fullt og helt viet til vintage jeans, og vi jobbe hele tiden med å ha et godt og variert utvalg.

Vi sorterer jeansene på størrelse og passform, slik at det blir lettere for deg å finne din nye favorittbukse. Det vil si at alle buksene våre er målt opp, og påført en størrelse på prislappen. Dette er for at det skal være lett å finne frem uavhengig av de ulike merkene og tidsepokenes måter å sette størrelser på buksene.

Hva slags utvalg har vi?

Jeans-moten har endret seg mye gjennom tiden. Vårt fokus er vintage jeans, det vil si jeans som er mer enn 20 år gamle. Dette er butikken for deg som er ute etter en fasong eller kvalitet som ikke lengre er tilgjengelig i dagens butikker.

High waist

High waist Levis Orange Tab fra 70-tallet i tykk lys denim.

På 70-, 80- og begynnelsen av 90-tallet var buksene mye høyere i livet. Vi synes høye jeans er superkult, og har godt utvalg i bukser med høy liv. Disse er typisk fra 80-tallet med god plass til hofter og buksebena skrår litt innover nedover leggen.

Straight fit

Bukser med enkel rett fasong er en klassiker. 501 fra Levis er et eksempel på en klassisk fasong hvor buksebena har samme bredde på leggene som i lårene. Vi har også endel bukser fra merker som Carhartt og Dikcies som er klassiske merker for arbeidsklær. Disse er løse og gode, med høy liv og rette ben. Noe liker å bruke dem som zagge-bukser som sitter løst og passer godt til aktiviteter som skating ol.

Den siste trenden nå – særlig blant jenter, er å dra buksene godt opp, og snurpe dem i livet med et belte.

Rådenim

Vi tilbyr også nye jeans i butikken fra merket Naked & Famous. Disse er vevd på gamle maskiner og sydd på gamlemåten. Dermed kan du kjøpe deg en helt ny bukse som oppfører seg slik som de gode gamle jeansene på 60-tallet gjorde.

13,75 oz rådenim fra Naked & Famous Denim