Konkurranseregler

De neste månedene skal butikken vår gjemmes bak et stillas pga oppussing. I samme periode har vi en konkurranse for å vise folk hvilke skatter som gjemmer seg bak stillaset!

For å delta:

 • Følg @nyyorkoslo på Instagram
 • Ta et bilde med noe fra Ny York
 • Tagg produktet i bildet med @nyyorkoslo
 • Tagg #nyyorkstillas i caption

Bildet som vinner:

 • Har en stemning som du forbinder med Ny York vintage & 2nd hand
 • Er kult og skiller seg ut 🔥
 • Følger reglene for konkurransen

Premie:

 • Gavekort på kr 1500,– hos Ny York vintage & 2nd hand
 • Alle som deltar i konkurransen blir invitert på VIP-fest med konsert når stillaset er borte, i begynnelsen av november! 

Konkurranseregler:

 1. Konkurransen går ifra 1. august – 31. oktober, og vinnere velges ut en gang i måneden – hhv. 1. september, 1. oktober og 1. november.
 2. Premien må hentes på Ny York vintage & 2nd hand av personen som eier Instagramkontoen som har vunnet. Å vise frem Instagramprofilen sin på telefonen regnes som bevis for at du eier kontoen. Evt. misbruk av andres profiler og mobiler vil bli politianmeldt som identitetstyveri/dokumentforfalskning.
 3. Det er ikke nok med å tagge oss i kommentarfeltet, selve bildet må ha taggen @nyyorkoslo
 4. Det er kun anledning til å delta med ett bilde pr dag. Brukere som bryter med dette vil ikke bli vurdert i konkurransen.
 5. Det er ikke anledning til å delta med samme bilde fra flere profiler. Brukere som bryter med dette vil ikke bli vurdert i konkurransen.
 6. Det er ikke anledning til å delta med samme bilde flere ganger. Hvert enkelt bilde må fremstå som unikt. Det betyr at du kan godt ha f.eks. de samme solbrillene fra Ny York vintage & 2nd hand på flere bilder, men modellen, lokasjonen, stylingen osv kan ikke være den samme. Bilder som ikke fremstår som unike vil ikke bli vurdert i konkurransen.
 7. Deltakere som poster bilder som oppleves som «spam» vil ikke bli vurdert i konkurransen. Spam er hvis samme bruker poster flere ganger om dagen, dersom samme bilde/motiv brukes flere ganger eller dersom flere ulike profiler bruker samme bilde.
 8. Bildet skal ikke være støtende. Bilder med overdreven nakenhet, seksuelt, voldelig eller krenkende innhold osv. vil ikke bli vurdert i konkurransen. Bilder som bryter med dette vil bli rapportert som støtende til Instragram.
 9. Bildet skal ikke inneholde bruk av rusmidler (herunder tobakk og alkohol) eller vise personer som er tydelig påvirket av rusmidler. Bilder som bryter med dette vil ikke bli vurdert i konkurransen.
 10. Alle modeller må være over 18 år, og ha samtykket til at bildet brukes i denne konkurransen.
 11. Ny York forbeholder seg retten til fjerne vår egen tag fra bilder som klart strider mot god nettskikk, alminnelig folkeskikk, norsk lov eller vilkårene for denne konkurransen. Ny York vil rapportere og/eller politianmelde bilder som bryter med norsk lov, retningslinjene til Instagram eller som oppleves som svært støtende.