Mikael Mathisen, EMCE OUTFITS, Linnea Marie Jamessen, Christian Heredia, Ny York,

Urban påske

Det er sol. Byen er helt, helt stille. Oslo føles forlatt, med det er lyst og lufta lukter vår til tross for kalde tær i tynne sneakers.
Ikke alle reiser på fjellet i påska. Det trenger du heller ikke. Urban påske kan være like så flott, og istedenfor kvikk lunsj og skiheis kan du gå for solo og deilig 80-talls gladpop i ørene, mens du tråler vintagebutikkene på jakt etter de perfekte solbrillene. Byen våkner sakte, men sikkert opp og treffes for årets første utepils etter vinterdvalen.
Har du likevel behov for litt ekstra påskefølelse kan du enkelt finne kulturarrangementer og spennende shoppingmuligheter rundt om i Oslo by. Her er noen tips fra oss!
Skjærtorsdag:
PURenkel galleri finner du en god samling med urban kunst. Utstillingen «Little darlings» står til og med 2. påskedag. Purenkel galleri sitt bilde.
Gå videre til Bortenfor, og nyt torsdagskvelden med en drink og håndplukket lyttemusikk fra Taffel oslo.
Langfredag:
Møt opp kl. 11 ved DNT-hytta Hovinkoia på Hovinkollen i Friluftsmuseet. Her kan hele familien leve ut detektivdrømmen og bli med på å løse krimgåten «Døde menn drar på hytta».

Påskeaften:

Ta på deg ullundertøyet og bli med på påskevandring! Få med deg Grünerløkkas rike industri historie fra 1800-tallet . Trykk deg inn på Visit Oslo for å bestille billetter, eller møt opp med vipps eller cash tilgjengelig.

Avslutt vandringen med en tur innom Ny York vintage & 2nd hand, og få HALV PRIS PÅ ALT GULT!
Etter en hyggelig handel hos oss på Ny York er det bare å sette seg i solveggen på Egget café og ønske kvelden velkommen med toner av hip hop, soul og funk og påskepriser på mat og drikke.
Mikael Mathisen, EMCE OUTFITS, Linnea Marie Jamessen, Christian Heredia, Ny York,
Samarbeid: @emceoutfits 
1. Påskedag:
Søndagsmarked ved Blå! Let etter vintageskatter, fyll på vinylsamlingen eller bare nyt en nystekt vaffel i påskesola. Ingen grunn til å forflytte seg, allerede klokka 16 fyller Frank Znort quartet Blå med glade toner og god stemning. Helt gratis!
2.Påskedag:
Siste dagen i påskeferien skal nytes til det fulle. Ta med deg en du er glad i eller bruk tiden kun på deg selv og pust inn siste rest av påskeferien med en lang tur i Oslos perle, Botanisk Hage. Sjekk ut  vår skreddersydde spilleliste fylt med gladpop og topp stemning fra 80-tallet. Slapp av, den er full av klisjeer.
Følg her!
Ps! Det er meldt sol hele påsken! Vi ses på NY.