Lang vintage og 2nd hand-tradisjon i Markveien 58

Ny York tok over lokalene 1. februar 2015. Lokalene har lang tradisjon for å huse små uavhengige butikker som selger brukte klær. Før oss ble butikken drevet av islandske Erdna Einarsson under navnet Ugler i mosen. Edrna overtok etter Lucky Buttons, og bygde helt nytt interiør. Butikkdisken og kleshyllene ble bygd av gamle europaller og tilførte lokalet en jordnær atmostføre med et tydelig DIY-preg som vi har forsøkt å videreføre.

Fra 2009 – 2013 ble butikken drevet Mari Hesjedal under navnet Lucky Buttons. og hadde rykte for å ha mange fine bluser og kjoler i 80-tallsstil. I tillegg hadde Lucky Buttons stort utvalg i øredobber ol. Som lignet på knapper, derav navnet. Før det ble butikken drevet under navnet Third hand 2005 – 2009 og Alphaville fra 2009 – 2013.

Før det ble klesbutikk i lokalet, huset det galleri G.U.N. – Galleriet Uten Navn som ble startet opp i 1994 og avviklet i 2005.